haccp floor

HACCP vloer

Voor bedrijven in de voedselindustrie is het noodzakelijk dat de gietvloer voldoet aan de HACCP richtlijnen. Deze richtlijnen zijn er om de veiligheid en hygiëne van levensmiddelen te waarborgen. De vloer wordt toegepast in onder andere:

  • keuken- en horecavloer
  • restaurant- en bakkerijvloer
  • vlees- en visindustrie

Kenmerken HACCP

Een HACCP vloer moet goed reinigbaar- en desinfecteerbaar zijn. Verder moet de vloer naadloos zijn en moet deze ondoordringbaar zijn voor olien en vetten en mag vuil zich niet kunnen hechten aan de vloer, zodat er geen schimmel kan ontstaan. 

Bij Creafloors plaatsen we ook meteen hollehoek plinten, zodat de vloer aan alle eisen voldoet. Waarom een HACCP vloer?

  • Voldoet aan wettelijke eisen
  • Verplicht voor levensmiddelenindustrie
  • Makkelijk schoon te maken
  • Makkelijk te desinfecteren
  • Geheel vloeistofdicht
  • Naadloos en slijtvast

Opgeleverde projecten

Hieronder een greep uit onze opgeleverde projecten. Elk project is maatwerk, passend bij de wensen en het budget, geleverd met 100% klanttevredenheid. Bekijk alle projecten.

Wij maken gebruik van heerlijke cookies

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen. Zie Privacy- en cookiebeleid